Bérelt vonali internet, mikrohullámú internet, webtárhely és VoIP telefon szolgáltatás

Telefon: 06-52-411-200

Rólunk

Milyen előnyei vannak, ha hozzánk fordulsz?

Méretünkből adódóan rugalmasak vagyunk.

Kis cégek számára is tudunk egyedi megoldásokat biztosítani. Bármilyen problémád van, fordulj hozzánk bizalommal.

Olyan helyen is tudunk szolgáltatni, ahol a normál kábeles infrastruktúra nem elérhető.

Legyen az külvárosi övezet, tanya, a puszta közepe, mi esélyesen tudunk intenret hozzáférést biztosítani. Pontosabb információkért lépj kapcsolatba velünk.

Kik vagyunk?

A Copy-Data Kft. 2004–ben indította el azt a fejlesztést, amelynek célja volt - az akkor még internet-szolgáltatásban szegényesen ellátott – Debrecen belvárosában elhelyezkedő lakótelep olcsó, minőségi internet-szolgáltatással történő ellátása. 2005-ben a Copy-Data Kft. által ellátott feladatokat a külön erre a szolgáltatásra alapított cég a NET-PORTAL Kft. vette át, mely 2006-ban a T-COM-mal kötött szerződés révén országos internetszolgáltatóvá vált. 2006-ban több fejlesztést hajtottunk végre: saját szerverterem kialakítása, gigabites optikai hálózat végződtetése a szerverteremben. 2007-es fejlesztésünk keretében a Debrecen városát átfogó mikrohullámú hálózatot építettünk ki. 2008 nyarán felvásároltuk a Movinet Kft. Mikrohullámú üzletágát. 2008 őszén csatlakoztunk az EuroProfil Kft-hez, mely a KONIKA-MINOLTA magyarországi disztribútora. Az országos szervízhálózat tagjaként, a Hajdú-Bihar megyei értékesítési képviseletét és szervízét látjuk el MINOLTA és Samsung irodatechnikai berendezéseknek. Telefonszolgáltatásunkat 2009 november 1-én indítottuk el. A szolgáltatást kiváló minőségben digitális központokkal látjuk el, kiszolgáljuk mind lakossági, mind üzleti ügyfeleinket is. A szolgáltatásokat egyedülálló rugalmassággal igazítjuk ügyfeleink igényeihez, nem csak a nagy vállalatok részére, hanem a KKV szektorba tartozó ügyfeleinknek is.
Minden fejlesztésünkkel arra törekszünk, hogy ügyfeleinket teljes körű irodai szolgáltatásokkal magas színvonalon szolgáljuk ki.
Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján reggel 06:00-tól éjjel 24:00-ig áll az ügyfelek rendelkezésére. Rugalmasan az előírások betartásával kezelünk minden megkeresést. Igyekszünk minden kérdést, esetleges problémát a lehető leghamarabb megválaszolni, megoldani.
Cégünk 2005-ben alakult. Már kezdetektől mind a számítástechnika, mind az internet és az ezekkel összefüggő tevékenységi területek képezték a fő profilunkat. Ennek megfelelően a kezdeteket követően már több, mint két éve szolgáltatunk nagy sebességű internet elérést lakossági és természetesen üzleti előfizetőinknek is. Ennek során több, már meglévő és potenciális ügyfeleink igényének felméréseire és piackutatásainkra támaszkodva alakítottuk és alakítjuk jelenleg is csomagjainkat és árainkat.